Количка

Сънят. Или как да открием свръхчовека в нас.

17 Nov Сънят. Или как да открием свръхчовека в нас.
0 Коментар(и) 34416 Преглед(и)
„Сънят е фундамент от първостепенно значение и ако можете да го овладеете, ще бъдете много по-напред (от конкурентите и от вчерашното ви “аз”)“

СЪНЯТ. на Георги, Краси и Анжела

Как по-добрият сън се отразява на продуктивноста + giveaway, за да се убедиш и ти


superhuman
Започваме със “Свръхчовекът” - Георги Ненов.

Той е най-популярен с подкаста си “Свръхчовекът с Георги Ненов”, като по-малко хора знаят че отдадено тренира (и печели медали по) джиу-джицу. Това е спортът, който му помага във всеки аспект от живота, но най-вече в наскоро появилата се и може би най-важна роля - на млад татко. Как успява да намира все повече време и енергия за всичко, с което се занимава?

Георги избра да спи на матрак MagniStretch и възглавница MagniProtect да следи качеството на съня си с Garmin Vivosmart 5.


superhuman
Запознайте се с Краси Георгиев.

Виждали сме го да бяга по 55 часа, да дърпа камиони, да прави по 1000 упражнения на ден и да оцелява в бразилската джунгла. Сега пред него стоят други предизвикателства, които сам е поставил: да отиде да CrossFit игрите в САЩ, да обиколи Черно море, да стигне до Антарктида, да тича цяла година от Монголия до България…

Краси е човек, за когото животът не само не приключва на 50, ами тепърва започва.

Как се отразява качественият сън на човекът, който без проблем си power nap-ва дори на камъни, научете от самия него във видеото по-долу.

Краси избра да спи на матрак MagniStretch и възглавница MagniProtect и да следи качеството на съня си с Garmin MARQ Athlete.


superhuman
Днес ви срещаме с Анжела Недялкова.

Всички познаваме актрисата Анжела Недялкова, но малко от нас знаят, че истинската ѝ страст всъщност е науката.

Анжела се е посветила на общата физика и необятния космос освен всичките ѝ други ангажименти. Как обаче успява да съчетава успешно в ежедневието си работата, ученето, снимките и спорта?

Научете от видеото по-долу.

Анжела избра матрак Armonia Dual - среднотвърд матрак с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф, както и тракер Garmin vivosmart 5.
Но за да разберем, защо е толкова важен сънят за физическото и психическото здраве и издръжливост на атлетите (в частност, но и всички хора, генерално), трябва да погледнем какво се случва при липсата на качествен сън.

success and good night sleep hand-to-hand

Какво казва науката?

Редица проучвания доказват, че лошото качество и недостатъчното количество сън водят до значими несправяния. На психическо ниво, лишаването от сън намалява способността за бърза реакция и ясно мислене. Хората, лишени от качествен сън, са по-склонни да вземат грешни решения и да поемат непреценени рискове. Липсата на сън също повишава раздразнителността и риска от тревожност и депресия.


our success
Физически липсата на сън увеличава риска от много медицински проблеми - диабет тип 2, високо кръвно налягане, бъбречно заболяване и инсулт. Когато не спят достатъчно, атлетите и всички, които водят по-активен начин на живот, страдат от намалена продуктивност, повишен риск от заболявания, по-нисък имунитет и по-малко енергия.

superhuman

Какво научихме?

За да проверим това и от първа ръка, екипирахме три супер активни личности с матраци Magniflex & тракери Garmin и…и ги оставихме да спят.

Какво се случи?

“Стигнах до извода, че при предишния ми матрак с повече сън съм имал същите резултати, които сега имам с по-малко,” ни споделя Георги Ненов.

А Краси Георгиев добавя, “Преди като пак ставах рано и като че ли не се наспивах достатъчно и си казвах – аз съм преуморен от тренировки. Но като сменихме матрака, за същото време, за тези 5-6 часа, започнах да съм по-бодър.”


superhuman
Записването приключи.


Всички записали се във формата за участие до 31.12.2023 и споделили линка magniflex.bg/сънят с хаштаг #magniflexсънят участват в томбола за един от три комплекта матрак Magniflex + тракер Garmin. Стискай палци да си един от тях! Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип на 08.01.2024. Запознай се с Пълните правила на играта.

Успех!

И печелишвите:
1. Д. Ангелова // 088*****59
2. В. Димитрова // 089*****07
3. В. Георгиева // 087*****61

Свързали сме с тях директно. На всички други благодарим за участието и следете за още интересни giveaway-и.