Ключов партньор на Magniflex отвори нов магазин в Букурещ

На 7.07.2016 г. се състоя официалното откриване на новият мебелен магазин CASA RUSO VITANTIS в Букурещ.

Мебелната ритейл верига CASA RUSO разполага с 30 обекта в цялата страна, в градовете Тимишуара, Клуж, Константа, Букурещ, Брашов, като 12 от тях са франчайз, а останалите – собственост на румънския инвеститор Кристиан Русо.

Новият мебелен магазин Casa Ruso Vitantis в Букурещ е с площ от 6 000 кв. м. Обектът е разположен върху съществуващ вече търговски център, а инвестицията за неговото преустройство и модернизиране възлиза на 1.5 млн. Евро. Очаква се неговият оборот да достигне 3 млн. евро до края на годината. До края на 2017 година бизнесменът Кристиан Русо планира да отвори още три големи магазина в градовете – Тимишуара, Брашов и Клуж-Напока.

Ритейл веригата CASA RUSO е ключов партньор на Матракс Дистрибуторс Румъния – официален дистрибутор на италианската марка матраци и аксесоари за сън- Magniflex.

Магазинът предлага продукти за дома и интериора, мебели и аксесоари за сън. Там ще откриете пълната моделна гама на Мagniflex, както и моделите от линия Pierre Cardin и Tonino Lamborghini.