Партньорство с БТС и специален еднократен грант до 5000 лв. за оборудване на хижа с матраци


  Интересът към планинския туризъм се засилва през последните години. Все повече хора избират разходките и преходи в планината като начин да се презаредят и преоткрият природата. И все повече хора (пре)откриват хижите и хижарския чар. 

  Знаете ли, каква традиционно - и все още - е ролята на хижата? Да предоставя сигурно място на планинарите за отмора и възстановяване; спокойна среда, в която да презаредят силите си и да атакуват новия ден и преход със 100% батерия. Не малка част от това презареждане, е и качественият сън. 

  За да отговори на този интерес, Матракс АД,  ексклузивен представител на матраци Magniflex с близо 20 години опит в оборудването на хотели, къщи за гости, хижи и хосписи,  в партньорство с  360mag, предоставя еднократен грант - 5000 лв. в матраци за обновяване на легловата база на хижа или заслон.


  За по-качествен сън на българските планинари!

  По време на конференцията "Хижа на годината", Magniflex обяви партньорство си с Български туристически съюз (БТС) и представи пред собственици и стопани на хижи качествени решения за сън за всеки бюджет. И поставихме началото на по-добрия сън и в най-отдалечените, но може би най-важните места за отмора - хижите. Заслужава си да отбележим, че вече оборудвани с матраци Magniflex са х.Иван Вазов, х.Кукер, Разбоишки и Зографски манастир.


  Познавате хижари или вие сте? Или сте запален планинар или дори не толкова запален? 

  Или просто ви допада инициативата. Във всеки случай, споделете на приятели за "Хижа на годината" и  възможността на хижи да кандидатстват за грант до 5 000 лв. за подобряване на легловата си база.

  Как? Като изпратят мотивационно писмо в свободен текст на адрес magazine@360mag.bg, в което ни разказват:

  - за обекта – къде се намира, колко легла има, в какво състояние е.

  - за планинската туристическа дейност, която развивате.

  - за планираната от вас комуникация към гостите за новите придобивки.


  Снимки на хижата и спалните помещения са супер плюс. Обосновете се добре и ни убедете, че точно вие трябва да спечелите!
  В рамките на кампанията "Хижа на годината", всички хижи и заслони, които кандидатстват по проекта до 15 ноември 2023г. имат шанс за спечелят средства за осигуряване по-добър сън на всички планинари.


  Победителят ще бъде избран с гласуване от представители на Матракс, БТС, БААТ и 360mag по време на награждаването на конкурса „Хижа на годината“ – 05-07 декември 2023 „Дни на предизвикателствата“.


  Нека заедно да подобрим условията за качествен отдих в планините!


  Вижте повече