От 30.03 до 01.04 в гр. Пловдив дизайнерската платформа Dibla организира за втора поредна година националният форум „Дизайнът е повече от хората“. 100 от най-добрите дизайнери се срещат с представителите на 12 от най-успешните фирми в България, за да се запознаят и да обменят ценен опит в бранша.

Пространството в х-л Империал, гр. Пловдив, от фоайето-изложбена зала до презентационната зала, се превърна в дизайнерски рай. Фирмите - партньори представиха свои ключови продукти и на свой ред бяха запознати с новия проект на платформата – Dibla selection. Става въпрос за уеб-базиран продукт с ограничен достъп, който предлага възможности за споделено пазаруване, като процесите на поръчване и осчетоводяване са автоматизирани.

Гвоздеят на програмата бе представянето на второто луксозно издание на Годишния каталог на Дибла – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2016“. Каталогът събира в едно постиженията на българските дизайнери през изминалата година, както и презентира най-новото в областта на интериорното проектиране.

Вторият ден от форума беше посветен на прецентациите на фирмите-партньори. 12 от най-успешните бизнеси в страната представиха по интересен и иновативен начин своите най-добри продукти и запознаха присъстващите дизайнери с най-новите тенденции в света на интериора. Сред презентиращите фирми беше и Magniflex. С атрактивно представяне, екипът запозна присъстващите дизайнери с историята и практиките на марката, както и с част от продуктите от портфолиото. Разбира се, на фокус беше перлата в короната на Magniflex – матрак и топматрак Virtuoso, които бяха на разположение на посетителите във фоайето.

Dibla и Magniflex се радват на успешно партньорство и съвместните участия във форуми и презентациите затвърждават представата за това как се прави успешен бизнес с общи усилия.