Септември - месецът на учението

Знаете ли, че мравките спят по една минута по много пъти на ден? Колко много пъти? Между 240 и 300, което прави около 4-5 часа сън на ден. Слоновете пък спят прави по няколко часа накуп. Жирафите спях на промеждутъци от по 15 мин., за да не са уязвими за хищници.

A знаете ли за Флорентинския синдром - главозамайване от невероятните красоти във Флоренция, описано от писателя Стендал?

Какво означава Pettinare le bambole? Къде да прекарате по-различна Нова Година по италиански? Как спят бобрите? Лемурите? Какво ни казват различните позиции, в които спят кучетата? 

За тези и още интересни факти за Италия и съня ще си говорим през септември. Защото за 60 години научихме едно нещо със сигурност - не искаме да спираме да учим.

За да продължаваме да ви даваме най-добрите решения за сън. Иновации и най-новите технологии, най-добрите материали от местни производители и дългогодишната традиция, съчетани с неугасващият пламък на La dolce vita. Всички тези неща, събрани в една концепция - че добрият и здравословен сън не е лукс, а необходимост и че когато сме се наспали, сме по-добрите версии на себе си.

Следете интересните факти за Италия на нашите страници във Facebook и Instagram.
Потърсете своя любим модел сред матраците и го вземете както винаги с безплатна доставка и дългогодишна гаранция.