Раздаваме награди! Уикенд за двама на о.Тасос


  Грижата за съня и благоденствието на всички спящи по света е основен фокус на Magniflex както преди 60 г., така и днес. Малката, семейна фирма на Марко Магни и синовете му днес е световен бранд, присъстващ в над 99 държави и доставящ здравословен сън на милиони клиенти.

  Благодарим ви, че сте сред тях! За 60-тия юбилей на Magniflex раздаваме страхотни награди! 

  В рамките на месец август всички клиенти, регистрирани в MagniClub, ще получат ваучер за отстъпка до 600 лв., който важи за всички модели матраци. Онези, които използват своя ваучер през август и закупят матрак, автоматично участват в томболата с награди.

  Нашият подарък към вас, които като нас вярвате, че добрата почивка е в основата на по-добрия ден и по-доброто Аз на всеки от нас, е уикенд за двама в луксозен хотел на о.Тасос, Гърция. Изумруденият остров с кристалночиста вода и буйна зеленина е идеална дестинация за отмора.

  Thassos Grand Resort е 5-звезден комплекс със 161 великолепно декорирани стаи, 8 апартамента, 2 президентски апартамента и 2 частни вили в типичен бяло-син стил. Хотелът е съвременното превъплъщение на пълноценна почивка по средиземноморски в Гърция – с много слънце и типична гръцка кухня, отличаваща се със своя неповторим вкус. Хотелът предлага разнообразни развлекателни мероприятия и анимация за деца.


  Ако търсите подходящо място, където да заведете любим човек, многостепенното разположение на Thassos Grand Resort разкрива омайни романтични гледки към залива Agios Giannis Lukas и полуостров Атон от почти всяка точка.


  Как да участвате?

   •  Регистрайте се за ваучер сега на magniflex.bg/august-promo.
   •  Купете матрак с отстъпка Magniflex през август
   •  Покажете своя индивидуален промо код по време на поръчката