Количка

All Products

ФИЛТРИ
Модерен, средномекматрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещанията. Dual Core® технологията в матрак Diamante Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка..
Цена от:
2071.2 лв. 2589 лв.
Без данък:2071.2 лв.
MagniProtect Classic е възглавница с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Външният калъф с цип и допълнителният вътрешен калъф осигуряват максимална хигиена.Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тест..
Цена от:
166.5 лв. 185 лв.
Без данък:166.5 лв.
Отстъпката от 10% не се комбинира с текущата оферта "3 за 2".MagniProtect Classic е възглавница с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Външният калъф с цип и допълнителният вътрешен калъф осигуряват максимална хигиена.Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожа..
Цена от:
166.5 лв. 185 лв.
Без данък:166.5 лв.
MagniProtect Wave е възглавница с анатомична форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Външният калъф с цип и допълнителният вътрешен калъф осигуряват максимална хигиена.Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове..
Цена от:
166.5 лв. 185 лв.
Без данък:166.5 лв.
Протекторът се поставя върху матрака и го предпазва от замърсявания и осигурява максимално хигиенична среда на сън. Разполага с пришита гумена лента по цялата обиколка за сигурно и лесно закрепване за матрака, което не позволява хлъзгане на чаршафите. Лесно преносим и позволява за го вземете със себ..
Цена от:
89.1 лв. 99 лв.
Без данък:89.1 лв.
Топматрак с мемори пяна и меки влакна, 5 см височина, с иновативен антивирусен текстил. Гарантира защита у дома, на вилата или в хотела. Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет..
Цена от:
220.5 лв. 245 лв.
Без данък:220.5 лв.
Magnigel Dual e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна. Dual Core® технологията в матрак Magnigel Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - мека и средна. Завъртайки ядрата ще по..
Цена от:
1435.65 лв. 1689 лв.
Без данък:1435.65 лв.
Ортопедичен матрак с внушителна височина от 30 см. и екологичен текстил, гарантиращ естествена среда на сън. Ядрото от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция, а двата слоя по 2 см. Memory пяна, от всяка страна, отпускат напрежението и подпомагат релаксацията. Текстилът на калъфа..
Цена от:
1083.75 лв. 1275 лв.
Без данък:1083.75 лв.
Abbraccio е мек матрак с ядро от два вида пяна - Elioform, която придава стабилност и Aquabreeze. Пяната Aquabreeze е създадена по иновативна водна технология и притежава дълготрайна еластичност. Отворената й клетъчна структура позволява постоянен приток на въздух.Вложените в матрака меки влакна Mem..
Цена от:
1012.5 лв. 1125 лв.
Без данък:1012.5 лв.
Dual Core® технологията в матрак Comfort Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - среда и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матра..
Цена от:
1241.1 лв. 1379 лв.
Без данък:1241.1 лв.
MagniProtect обединява два антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите - микромехурчета, широко използвани в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат. Сребърните йони привлич..
Цена от:
773.1 лв. 859 лв.
Без данък:773.1 лв.
Среднотвърдият матрак Silvercare предлага балансирана твърдост и допълнителен комфорт с мемори пяната Memory Foam HD от едната страна на матрака. Тя реагира първо на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex..
Цена от:
629.1 лв. 699 лв.
Без данък:629.1 лв.
Среднотвърд от едната страна и по-мек от другата матрак с височина 26 см и впечатляващ дизайн на Pierre Cardin.Дизайнерският текстил е допълнен от 2 см мемори пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При ..
Цена от:
891.48 лв. 969 лв.
Без данък:891.48 лв.
Dual Core® технологията в матрак Armonia Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости- средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - с..
Цена от:
2285 лв.
Без данък:2285 лв.
Arte предлага балансирана твърдост и равномерно разпределение на тежестта на тялото. От едната страна на матрака има 2 см мемори пяна Memory Foam HD. Този материал реагира първо на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраци..
Цена от:
729 лв.
Без данък:729 лв.
Daytona by Tonino Lamborghini e матрак със средна твърдост. Комбинира високоеластична пяна Еliofrom с високо ниво на ортопедичност за правилна опора на тялото, и Memory пяна в ядрото и текстила. Дизайнерският калъф от вискоза и полиестер е с 2 см Memory пяна, която първо реагира на натиск, а по..
Цена от:
1079 лв.
Без данък:1079 лв.
Ergonomico Plus е матрак, който дава стабилна ортопедична опора. Ядрото му е изработено от качествена високоеластична пяна.За допълнителен комфорт по време на сън от едната страна на матрака е добавен и слой от меки влакна в текстила.Текстилът на матрака е обработен срещу бактерии, акари и а..
Цена от:
311.2 лв. 389 лв.
Без данък:311.2 лв.
Среднотвърд матрак с двуслойно ядро, което съчетава Eliosoft пяна за издръжливост и балансирана опора и 5 см мемори пяна.Memory Foam HD® пяната в ядрото и в текстила реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матрац..
Цена от:
1379 лв.
Без данък:1379 лв.
Мекият матрак Incanto Gel съчетава гел пяна и мемори пяна.Гел пяната в текстила разпределя равномерно тежестта на тялото и гарантира постоянно суха среда. Терморегулиращите свойства, заедно с тези на мемори пяната ви позволяват да се чувствате добре, независимо от температурата в помещение..
Цена от:
649 лв.
Без данък:649 лв.
Magni Grаnde е твърд матрак със стилен флорентински дизайн и Memory пяна за допълнителен комфорт.Матракът е отличен избор за търсещите стабилна ортопедична опора. В текстила са добавени 2 см Memory Foam HD пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, кога..
Цена от:
775 лв.
Без данък:775 лв.
Magnistretch е матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в  Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ.Magni..
Цена от:
1899 лв.
Без данък:1899 лв.
Magnistretch е матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в  Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ.Magni..
Цена от:
1899 лв.
Без данък:1899 лв.
Pisa е елегантен модел с нежен геометричен дизайн. Средновисоката табла е подходяща за по-малки пространства и се съчетава лесно с всички елементи от интериора.Леглото се предлага в два варианта: Височина на таблата: 150 см.Монтажът е безплатен и се извършва от квалифициран екипСрок за до..
Цена от:
3199 лв.
Без данък:3199 лв.
Матрак Relano Neo е за любителите на твърдата ортопедична основа. Съчетава ядро от 17 см Elioform - високоеластична пяна с отворена клетъчна структура и изключителна издръжливост. Комфортният текстил гарантира прохлада през лятото и топлина през зимата.Magniflex притежава първия световен патент за в..
Цена от:
479 лв.
Без данък:479 лв.
Terra Dual е матрак с ядро от 17 см високоеластична, по-мека пяна Eliosoft® и 5 см Memory Foam HD®. Пяната Eliosoft® отнема напрежението от тялото по време на сън. Memory Foam HD® е изключително високоеластичен материал, изобретение на НАСА, който реагира на тежест и топлина и обгръща тялото, следва..
Цена от:
1179 лв.
Без данък:1179 лв.
Vitality е матрак, който съчетава две различни твърдости. Комбинацията от мемори пяна и гел пяна предоставя комфорт на тялото по време на сън, като обгръща извивките и дава опора.Мемори пяната е материал, разработен от НАСА, който реагира на топлина и натиск. Благодарение на тези си свойства, пяната..
Цена от:
449 лв.
Без данък:449 лв.
Vitality Memory е възглавница с класическа форма, изработена от 100% висококачествена мемори пяна. Външен калъф с цип и допълнителен вътрешен калъф осигурявят максимална хигиена и спомагат за лесно почистване. Текстилът на възглавницата е Vitality е нежен към кожата и е обработен срещу бактерии..
Цена от:
109 лв.
Без данък:109 лв.
Ортопедичният бебешки матрак Baby by Pierre Cardin съчетава в себе си лятна и зимна страна. Текстилът от лятната страна е 100% нежен италиански памук, който не задържа влага и е естествен антиалерген, а в зимната има мек текстил с вълна, който задържа топлината в студените месеци.Цената за нестандар..
Цена от:
215 лв.
Без данък:215 лв.
Показани 1 от 28 | 46 (2 Страници)