Product name

Описание

Очилата AYO са безопасен и естествен начин за регулиране на биологичния часовник и съня. Технологията имитира слънчева светлина и по този начин стимулира центровете в мозъка, отговорни за производството на мелатонин. AYO помагат при липса на енергия, проблеми със съня и смяна на часовата зона.

Как работи?
1.Нежната светлина на AYO стимулира фоточувствителните рецепторни клетки в ретината на окото.
2. Активираните клетки изпращат сигнал за оптимизиране на циркадния ритъм до мозъчния център, който регулира биологичния часовник на тялото.
3. Настройването на циркадния ритъм регулира и подобрява нивата на хормоните, цикъла на съня, енергията и настроението на човек.

В краткосрочен план, дори и само след 20 минути употреба, нивата на мелатонин ще бъдат потиснати и ще се чувствате изпълнени с енергия.Лесно се справя и със симптомите на умора след смяна на часовата зона. При редовна употреба на AYO циркадният ритъм ще бъде регулиран, което ще доведе до по-спокоен сън, отпочиналост и здраве.

Очилата AYO са подходящи за всеки и могат да се носят върху диоптрични очила. Размерът е универсален и не ограничава зрителното поле. AYO се захранват от две екологична, li-ion батерии е се зареждат се безконтактно в преносимия калъф.

Гаранция: 2 години
Срок на доставка: 3 работни дни
Право на връщане: 60 дни

Материали

Продуктите Magniflex използват само висококачествени материали. По този начин гарантираме вашето качество на сън.

Произведено в Италия

НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНИЯ МАТРАК ЗА ВАС !

Качественият сън е въпрос на индивидидуален комфорт. Попълнете теста, за да намерите модел, който отговаря най-добре на Вашите лични предпочитания. По този начин ще си осигурите качествен и здравословен сън нощ след нощ.

НАМЕРЕТЕ МАТРАК