Количка

Magniprotect

99.997% ефективна защита за здраве

Иновацията MagniProtect е колекция от следващо поколение продукти за сън с антивирусна и антибактериална защита. Технологията доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания в Италия) и гарантира елиминиране на близо 100% от честосрещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO 18184 и ISO 20743 за антивирусна и антибактериална ефикасност).

MagniProtect текстил

Специалният MagniProtect текстил на продуктите от колекцията е разработен по комбинирана технология, обединяваща два активни агента - сребърни йони, познати с антибактериалните си свойста и революционно нововъведение - антипатогенната липозомна технология.

Липозомна технология

Иновативна нова разработка - революция в света на текстила. Липозомите са микромехурчета, широко използвани в медицината, които унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и Коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат.

Силата на среброто

Сребърни йони, вградени в текстила, привличат и “закачат” противоположно заредените патогени. Така възпрепятстват тяхното репликиране, разпространение и проникването им във вътрешността на матрака и възглавниците.

ДОКАЗАНА СИГУРНОСТ

Произведено в Италия
Стандарт OEKO-TEX 100 за пълна безопасност на текстила за хората и околната среда
Стандарт OEKO-TEX STeP за устойчиво, екологично текстилно производство
Стандарт ISO 20743 за бактерицидни характеристики на текстила
Стандарт ISO 18184 за антивирусни характеристики на текстила
Сертификат за ефективност срещу SARS-COV2(COVID-19)