Product name

Magniflex представя най-новия матрак в портфолиото си – уникалният MagniStretch.
Това е матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Неговата иновативна Stretch технология притежава световен патент.

В този най-нов модел е застъпена идеята за съня като основа за здраве и пълноценен живот. Неговата специфична вътрешна структура позволява на гръбначния стълб и прешлените да се възстановят през нощта и да функционират без болка.

Матракът е среднотвърд и разполага със сваляем калъф за лесна поддръжка. Текстилът му е Outlast – изработен е по патентована от НАСА технология и има терморегулиращи свойства. Ядрото на Magnistretch е изработено от няколко слоя високоеластична пяна. Прорези в пластовете пяна образуват така наречените Stretch пластини, които нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ.

Под влияние на естествения натиск, който тежестта на тялото упражнява върху матрака, пластините се движат в две противоположни посоки – към главата и към краката. Това деликатно движение обтяга гръбначния стълб като по този начин възстановява прешлените и намалява напрежението върху тях, увеличава разстоянието между прешленните дискове и подобрява кръвообращението. В дългосрочен план това води до намаляване на болките в гърба и врата и елиминиране на дискомфорта.

MagniStretch е идеален за всеки, който изпитва напрежение в гърба при всекидневни дейности. Ако сте активен спортист и поддържате тялото си здраво е възможно да натоварвате областта на гърба. MagniStretch помага за по-бързото възстановяване след тренировки.

В случай, че

  • дните ви са натоварени с много отговорности
  • ежедневието ви е забързано или
  • страдате от хронични болки, причинени от еднообразната седяща поза по време на работа

MagniStretch ще ви помогне да възстановите баланса в опорно-двигателната система.

Моделът е изцяло италианска изработка и използваните материали са висококачествени и естествени. Преминатите тестове за ергономичност, както и препоръката от Американската Асоциация на Хиропрактиците правят Magnistretch отличен избор за всеки, който иска да се отпусне и да се събужда, чувствайки се все по-добре всяка сутрин.

ВСИЧКИ СТАТИИ

Добрите навици, които изграждате помагат за по-качествения сън
02.12.2017
Спите ли добре и какво е значението на матрака и възглавницата за добрия сън
18.02.2019

най-новите продукти и отстъпки от magniflex

Ако искаш да получаваш информация за най-новите продукти и отстъпки от Magniflex се регистрирай тук.

Абонирайте се