Материали

 

Тайната на добрия сън се крие в сърцето на матраци Magniflex

 

 

Magniflex произвежда продукти съставени от различни видове висококачествени материали. Структурата е един от най-важните фактори при създаването на всеки продукт. От качеството на съставните й компоненти зависи цялостното качество на завършения продукт. Ето защо качеството на суровините, ресурсите и материалите, които се използват са от съществена важност.

Всеки краен продукт на Magniflex е подложен на редица тестове, гарантиращи неговата еластичност и издръжливост във времето. Водени от страстта към непрекъснато съвършенство и усет към детайла, ние инвестираме във висококачествени суровини и иновативни материали. Част от материалите, които ползваме са по разработка и патент на НАСА- доказателство, че Magniflex се стреми да даде на потребителя продукт, съчетаващ последните новости и разработки в сферата на текстила в световен мащаб.

При разработването на нови продукти се стремим да влагаме и най-ценните природни ресурси, които имат доказано благоприятно и здравословно въздействие върху организма - Алое вера, лен, памук, бамбук, дървесни влакна, сребърни нишки, слез, коприна, сатен, камилска вълна, мериносова вълна, конски косъм и др. Ценим природата и заобикалящата ни среда и се стремим да запазим био равновесието, като произвеждаме продукти в съответствие с всички екологични норми и стандарти.

Загрижени за здравето на нашите потребители, инвестираме в нетоксични, антибактериални и антиалергични материали, подходящи за широк кръг от хора - от пеленачета до хора на преклонна възраст.

Защото сме убедени, че качеството на материалите е това, което гарантира безопасна и спокойна среда за сън и почивка.