Референции

Добрата репутация е ценен актив за всяка компания, а препоръките - най-добрата реклама. За нас е от изключителна важност клиентите ни да остават доволни и позитивните отзиви доказват, че това е факт. Доверието, което клиентите гласуват на Матракс, като водещ дистрибутор на качествени продукти за сън в Югоизточна Европа, е знак,  че комбинацията от професионално обслужване и висококачествени продукти маркира правилния път към успеха и добре свършената работа.

 

Тук може да прочетете впечатления, които нашите клиенти изказват, относно продуктите от хотелската линия на Magniflex:

 

За Magniflex научих от мебелния производител, на който възложих обзавеждането на моя хотел. Екипът ми предложи оптималната комбинация: цена - качество, подкрепена с дълга гаранция. Факт е, че матраците не са променили качествата си вече десета година и осигуряват абсолютен комфорт на гостите ни. Много от тях се връщат именно заради това и дори си купуват Magniflex и за дома. За себе си знам, че Magniflex са една от оправданите инвестиции, направени в хотела.

Станко Иванов,

собственик на хотел Plamena Palas**** Приморско

Хотелиер на годината 2006, 2008

 Hotel_Plamena_Palas_primorsko

 

 

Като генерален мениджър на хотели в цял свят знам, че сред най-важните неща за успешен хотелски бизнес е избор на най-доброто качество и работа с най-надеждните доставчици. Особено, когато става въпрос за качествения сън на гостите ни. Заедно с Magniflex България намерихме най-удачното решение за хотела ни, а продуктите пристигнаха в уговорения срок с безплатен транспорт. Препоръчвам дистрибутора на Magniflex, Матракс, като надежден и професионален партньор на българския хотелиерски бизнес.

 General Manager, Metropolitan Hotel Sofia****

Metropolitan_hotel_sofia

 

 

 

От самото начало знаехме, че няма да правим компромис в оборудването на хотела. Позиционирането ни като луксозен SPA хотел ни задължаваше да осигурим качествена почивка и релакс във всяко отношение. Това означаваше и качествени матраци. Запознати с изискванията на хотелските категории, Magniflex ни предложиха няколко модела, от които избрахме матрак с умерена твърдост и устойчив текстил. Препоръчвам ги като експерт в продуктите за съня.

 Андрей Премянов, General Manager, Grand Hotel Velingrad*****

Grand_hotel_velingrad

 

 

 

 

Матракс, представителите на Magniflex, печели доверието ни като наш доставчик на хотелски основи и матраци вече няколко години. От тях поръчахме и възглавници, протектори за матраци и спално бельо. Препоръчвам ги на всички хотелиери, които търсят качествени продукти, навременни и безплатни доставки, ясна и коректна схема на разплащане и изключително професионално обслужване.

 Георги Тотев, Управител, Park Hotel Imperial Пловдив****

imperial_plovdiv