Количка

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси

Доставката на всички продукти Magniflex е напълно безплатна и експресна.

В София и големите градове поръчките се изпълняват в рамките на 24 часа, а в останалите населени места - до 48 часа.

При заявяване на поръчката наш служител ще уточни с вас удобен ден и 2-часов интервал (само за поръчки в София), в който да очаквате поръчаните продукти. Можете да заявите и отложена доставка - ако ви предстои ремонт, пътуване или по друга причина не искате да получите матрака си веднага.

Всички матраци пристигат опаковани на вакуумирано руло, патент на Magniflex. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Може да платите чрез банков превод преди доставка или с наложен платеж в брой или с кредитна/дебитна карта при доставката.

За да запазите матрака си като нов дълги години, Ви съветваме да го завъртате периодично, да използвате непромокаем протектор и подходяща подматрачна рамка. Това позволява постоянен приток на въздух, възпрепятства задържането на влага, появата на мухъл и развитието на бактерии и алергени.

Вижте още препоръки за правилна грижа за матрака.

Ако трябва да почистите петно, използвайте студена вода и щадящ препарат само върху петното. Избършете с подходяща кърпа и повторете при необходимост. Не мокрете текстила прекалено и не допускайте влагата да достигне до пяната. 

Можете да получите фактура за закупените от Вас стоки. Моля, заявете желанието си и предоставете данните при поръчката. Фактурата се издава при плащането във физически магазин или при доставката на поръчаните артикули.


Основни фактори, определящи цената на матрака, са качествените материали, иновативните технологии, страната на произход и гаранция.

  • Материалите – висококачествените материали като мемори пяна, гел пяна, естествени материи и различни третировки на текстилите спомагат за спокойния и здравословен сън.

  • Височината – матраците с по-голяма височина осигуряват допълнителен комфорт и опора. Обикновено имат многослойно ядро, повече заложени технологии и възможност за различна твърдост и усещане.

  • Текстили – сваляеми калъфи и антиалергични текстили, с различни третировки осигуряват здравословна среда и комфорт. 

Продуктите на Magniflex можете да намерите в над 300 магазина в страната, както и при нашите онлайн партньори.

●   Посетете физически магазин, с изложени мострени матраци и отделете достатъчно време, за да изпробвате различните модели.

●   Тествайте матраците в различни позиции на тялото (гръб и настрани) и търсете усещане за опора и отпускане на тялото.

●   Правилна позиция на гръбначния стълб – когато се лежи настрани, гръбначният стълб трябва да е изправен.

●   Лични предпочитания – усещането за комфорт и твърдост е индивидуално


Матраци Magniflex се произвеждат и вакуумират на руло в Италия. Към този момент не предлагаме тест период. Изпробвайте различните ни модели във физическите магазини на нашите партньори.

Да, можете да закупите продуктите си на изплащане при изгодни условия, предоставени от Банка ДСК АД.


Вижте повече тук.Определени модели могат да бъдат изработени в  нестандартен размери при ширина по-голяма или равна на 120 см. 


Моделите, от които може да се поръча нестандартен размер, са Massaggio, Riviera, Magnistretch Sport, Comfort Dual, Magnicool Gel, Magnistretch, Armonia, Diamante, Maestro и Virtuoso. 


Цената се изчислява като се умножи площта (широчина по дължина) на матрака в метри, по цената за кв.м, упомената в описанието на всеки модел. Нестандартните размери не се поддържат на склад и времето за тяхната доставка е до 45 работни дни, след аванс от 50%.Dual Core е иновативна разработка, която позволява в един матрак да се съчетаят две различни твърдости. Ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости- среда и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средно твърд-среден или средно твърд-средно твърд. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака.


Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.


Вижте моделите с технология Dual Core.


Продуктите в колекциите на Magniflex се изработват с майсторство във фабриката в Прато, Италия, от първокласни, устойчиво добити материали. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите Magniflex следват най-новите технологии в бранша. Тестовете, проучванията и новите разработки, много от които са патентовани и сертифицирани, позволяват бранда да предложи несравнима, дългогодишна гаранция за качество. 

Колекция/модели

Срок на гаранцията

Premio/Riviera by P. Cardin, Naturcomfort Deluxe, Comfort Dual, Magnigel Dual,Abbraccio, Magnistretch, Magnistretch Sport, Massaggio Deluxe, Armonia Dual, Maestro Dual и Virtuoso

Безкрайна

Clasico/ Vivo, Paradiso by P. Cardin и Silvercare

25 години

      Бебешки матраци

5 години

Възглавници и аксесоари

2 години

 

Гаранцията на продуктите е валидна само при правилна употреба и поддръжка на матрака

Вижте пълните условия на гаранцията.