Количка

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси

Доставката на всички продукти Magniflex е напълно безплатна и експресна.

В София и големите градове поръчките се изпълняват в рамките на 24 часа, а в останалите населени места - до 48 часа.

При заявяване на поръчката наш служител ще уточни с вас удобен ден и 2-часов интервал (само за поръчки в София), в който да очаквате поръчаните продукти. Можете да заявите и отложена доставка - ако ви предстои ремонт, пътуване или по друга причина не искате да получите матрака си веднага.

Всички матраци пристигат опаковани на вакуумирано руло, патент на Magniflex. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Може да платите чрез банков превод, наложен платеж при доставка или с кредитна/дебитна карта.

За да запазите матрака си като нов дълги години, съветваме ви винаги да използвате непромокаем протектор за матрак и подходяща подматрачна рамка. Тя позволява постоянен приток на въздух, възпрепятства задържането на влага, появата на мухъл и развитието на бактерии и алергени.

Вижте още препоръки за правилна грижа за матрака.

Ако трябва да почистите петно, използвайте студена вода и щадящ препарат. Разпенете хубаво и нанесете леко пяната само върху петното. Избършете леко с подходяща кърпа. Ако е необходимо, повторете. Не мокрете текстила прекалено. Ако петното е упорито, занесете на сухо химическо чистене.

Можете да получите фактура за закупените от Вас стоки. След като направите поръчка, с Вас ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да съобщите необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните стоки или на място в някой от нашите физически магазини.


Основни фактори, определящи цената на матрака, са вложените материали и технологии, страната на производство и допълнителните предимства, като например височината и сваляемият калъф/

  • Материалите – висококачествените материали като мемори пяна, гел пяна, естествени материи и различни третировки на текстилите спомагат за спокойния и здравословен сън.

  • Височината – обикновено матраците с по-голяма височина имат ядро с няколко слоя пяна, повече заложени технологии и текстили с различни по вид третировки

  • Предимства – сваляемите калъфи, антиалергични текстили и др. се прилагат в изработката на продуктите и са отличителни предимства на висококачествения матрак.

  • Ако се колебаете дали цената отговаря на стойността на продукта, проверете гаранцията и допълнителните услуги, от които можете да се възползвате – като безплатна доставка под формата на вакуумирано руло.

Продуктите на Magniflex можете да намерите в над 300 магазина в страната, както и при нашите онлайн партньори.

●   Усещането за мигновено отпускане – тялото ви ще се почувства удобно, веднага щом легнете на матрака.

●   Правилната позиция на гръбначния стълб – когато лежите настрани, гръбначният ви стълб трябва да е изправен.

●   Личните ви предпочитания – ако имате специфични изисквания към матрака, споделете ги с консултантите в магазините. Например, ако страдате от алергии, те могат да ви препоръчат матрак с антиалергичен текстил и обработка срещу бактерии и акари.


Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас.

Към този момент не предлагаме тест период за вече закупен матрак. Можете да изпробвате различните ни модели при нашите партньори.

Да, можете да закупите продуктите си на изплащане при изгодни условия, предоставени от Банка ДСК АД.


Вижте повече тук.Да, можете да поръчате продукт с нестандартни размери за следните модели матраци и топматраци: MagniProtect, Riviera, Abbraccio,Naturcomfort Deluxe, Comfort Dual, Magnistretch, Magnistretch Sport, Magnigel Dual, Armonia Dual, Maestro Dual и Virtuoso. Цената за нестандартен размер се изчислява като умножите площта (широчина по дължина) на матрака в метри по цената за кв.м, упомената в описанието на всеки матрак.


Моделите могат да се изработят в нестандартни размери само при ширина по-голяма или равна на 120 см.


Имайте предвид, че нестандартните модели не се поддържат на склад и затова времето за тяхната доставка е удължено до 60 работни дни.Dual Core е иновативна разработка, която позволява в един матрак да се съчетаят две различни твърдости. Ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости- среда и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средно твърд-среден или средно твърд-средно твърд. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака.


Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.


Вижте моделите с технология Dual Core.


Продуктите в колекциите на Magniflex се изработват с майсторство във фабриката в Прато, Италия, от първокласни, устойчиво добити материали. Благодарение на постоянния стремеж към иновации и подобряване на съня и комфорта на клиентите, продуктите Magniflex следват най-новите технологии в бранша. Тестовете, проучванията и новите разработки, много от които са патентовани и сертифицирани, позволяват бранда да предложи несравнима, дългогодишна гаранция за качество. 

Колекция/модели

Срок на гаранцията

Premio/Riviera by P. Cardin, Naturcomfort Deluxe, Comfort Dual, Magnigel Dual,Abbraccio, Magnistretch, Magnistretch Sport, Massaggio Deluxe, Armonia Dual, Maestro Dual и Virtuoso

Безкрайна

Clasico/ Vivo, Paradiso by P. Cardin и Silvercare

25 години

      Бебешки матраци

5 години

Възглавници и аксесоари

2 години

 

Гаранцията на продуктите е валидна само при правилна употреба и поддръжка на матрака

Вижте пълните условия на гаранцията.