Количка

Hotels

Добавете още една звезда към вашия хотел


Разработена в Италия, цялата гама продукти на Magniflex Hotel Line отговаря на най-високите международни изисквания за качество. Повече от 15 години опит и над 500 хотела,оборудвани с матраци, които осигуряват качествен сън, пълноценна почивка и комфорт на всички гости. Magniflex Hotel Line е съчетание от модерни технологии и високочествени материали. Продукти с дълга гаранция и издръжливост, създадени с грижа към околната среда и човешкото здраве. Комбинацията от дългогодишна експертиза и най-модерни разработки прави продуктите на линията успешна и гарантирана инвестиция за Вашия хотел.

Изпратете запитване

ОБОРУДВАНИ С MAGNIFLEX

Осигуряването на комфорт и пълноценна почивка на гостите е водеща задача на всеки хотел. С широкото си портфолио от висококачествени и интелигентно изработени продукти, Magniflex улеснява иначе трудния избор на марка.

GRAND HOTEL Velingrad

"От самото начало знаехме, че няма да правим компромис в оборудването на хотела. Позиционирането ни като луксозен SPA хотел ни задължаваше да осигурим качествена почивка и релакс във всяко отношение. Това означаваше и качествени матраци. Запознати с изискванията на хотелските категории, Magniflex ни предложиха няколко модела, от които избрахме матрак с умерена твърдост и устойчив текстил. Препоръчвам ги като експерт в продуктите за съня"

Андрей Премянов - General Manager

PARK HOTEL IMPERIAL

"Матракс, представителите на Magniflex, печели доверието ни като наш доставчик на хотелски основи и матраци вече няколко години. От тях поръчахме и възглавници, протектори за матраци и спално бельо. Препоръчвам ги на всички хотелиери, които търсят качествени продукти, навременни и безплатни доставки, ясна и коректна схема на разплащане и изключително професионално обслужване"

Георги Тотев - Управител

Arena di Serdica

Оборудван с

И още над 500 хотела в България, Гърция и Румъния

Свържете се с нас

ЗА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА

Моля, запишете се в контактната форма. Представител на Magniflex хотели ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Над 500 оборудвани хотела
Доверени и дългогодишни партньори в България и чужбина. Зимни, морски, бизнес, Wellness&Spa хотели.
100% произведени в Италия
Съчетание от модерни технологии и висококачествени материали.
Разнообразие от продукти
Широка гама продукти за Вашия хотел. Матраци, рамки, основи, аксесоари и спално бельо
Комбинирайте по ваш избор
Естествени и издръжливи материи и антиалергична третировка. Различни дебелини, твърдости и ядро.
Телефон

Hotels