Количка

Блог RSS Абонамент

17 Apr Загадката на осъзнатите сънища
0 216
Изненада - можете да се научите как да контролирате сънищата си! Осъзнатите сънища не се случват само в “Матрицата”, “Генезис” и “Кошмари на Елм Стрий..
09 Apr Сънят и ерата на изкуствения интелект
0 1128
2024 е. Нямаме летящи коли, не дишаме под вода и не пътуваме във времето, но имаме (стремглаво развиващ се) изкуствен интелект с всевъзможни функции (..
03 Apr Ratio x Magniflex. Сънуват ли учените клонирани овце? Еп.1
0 478
Заедно с Ratio попитахме учените въпроси, свързани със съня им. И те ни отговориха, повече от интересно. В епизод 1 говори Роберто Трота, професор по ..
28 Mar Мит ли са споделените сънища?
0 2905
Споделените сънища звучат фантастично и нереално, особено за рационални (и западни) уши. Конвенционалната наука отрича съществуването на този феномен,..
14 Mar От сън спомени няма, но отговори има
0 1221
Странно, нали? Е, не чак толкова.  По време на сън, съзнанието е неактивно, но подсъзнанието работи активно по проблемите, които не сте успели да реши..
26 Feb Излежаването - умерен мързел или повод за притеснение? Що е то дисания?
0 1133
По непотвърдена, но все пак (вярваме) универсално вярна информация, най-трудното нещо в събота сутрин е да напуснете топлия уют на леглото. Всички оби..
13 Feb Сън или кошмар: скоро ще можем да работим и докато спим
0 660
За тези от вас, за които работата е приоритет и никога не спира, технологичният стартъп Prophetic  предлага необичайно устройство, което ще позволи на..
18 Jan Маската за сън - стилна и комфортна почивка
0 1571
Няма универсален подход за постигането на по-добър сън. За някои това е перфектната стайна температура, други залагат на тежки одеяла, които да намаля..
15 Dec Как да ставате рано?
0 453
Най-любимата мисъл - “Още 5 минути…”, докато алармата звъни за четвърти път…Всички сме били там и знаем, че ранното ставане е истинско мъчение. Леглот..
17 Nov Сънят. Или как да открием свръхчовека в нас.
0 33614
„Сънят е фундамент от първостепенно значение и ако можете да го овладеете, ще бъдете много по-напред (от конкурентите и от вчерашното ви “аз”)“ ..
15 Nov Суперсилата да си почиваш
0 1663
Всички знаем, че сънят е важен, но той е само една от тухличките в къщата на почивката. Противно на това, което Дори (онази синята, от Немо) казва, не..
07 Nov Какво сънуват по света?
0 2578
Тълкуването на сънища (на шега или наистина) е популярно от край време, тъй като сънищата са толкова чудати и лични, че не можем да устоим да търсим н..
Показани 1 от 12 | 80 (7 Страници)