Количка

Блог RSS Абонамент

07 Sep Септември - месецът на учението
0 68
Септември - месецът на учениетоЗнаете ли, че мравките спят по една минута по много пъти на ден? Колко много пъти? Между 240 и 300, което прави около 4..
19 Aug Наградите продъжават! Спечелете СПА уикенд във Велинград!
0 123
Наградите продължават! Спечелете СПА уикенд във Велинград!През август празнуваме 60 години Magniflex! От малък семеен бизнес до световен бранд с милио..
12 Aug Раздаваме награди! Уикенд за двама на о.Тасос
0 90
Раздаваме награди! Уикенд за двама на о.ТасосГрижата за съня и благоденствието на всички спящи по света е основен фокус на Magniflex както преди 60 г...
09 Aug Ние празнуваме - Вие печелите! 60 години Magniflex и награда - пътуване за двама!
0 58
Ние празнуваме - ти печелиш! 60 години Magniflex и награда - пътуване за двама!От малката работилница в Прато, Италия до над 35 милиона клиенти в цял ..
13 May MagniClub - регистрирайте се сега за специални оферти
0 213
MagniCLUB -  специални отстъпки, индивидуални оферти и изненадиКакво е MagniCLUB?MagniClub е клуб за лоялност, в който регистрирани потребители имат д..
18 Apr Инвестиция в съня, грижа за бюджета
0 259
Ново предложение за комфортен сън веднага - вземете мечтания италиански матрак на изплащане! Всяка поръчка на стойност над 150 лв. може да бъде разсро..
26 Oct Maestro и Magnistretch Sport - нови попълнения в гамата матраци
0 1012
Най-новите модели в гамата - пълноценен сън и комфортДвете най-нови попълнения в широката гама матраци -  Maestro Dual и Magnistretch Sport - допълват..
10 Sep Обратно на училище. Съвети за спокойни родители и щастливи деца
0 766
Обратно на училище. Съвети за спокойни родители и щастливи децаНаближават 15 септември и началото на учебната година. Срещата с приятелите от класа не..
09 Jul Добрите навици преди сън, които помагат за по-добра почивка
0 1194
Добрите навици преди сън, които помагат за по-добра почивкаДобрият сън оказва положително влияние върху всички жизнени функции в човешкия организъм. С..
21 Jun Как да спите спокойно в летните горещини?
0 3980
 Как да спите спокойно в летните горещини? Лятото е сезонът, в който слънцето топли силно и приятно. Нощем обаче тази топлина може да попречи да си на..
01 Jun Изборът на матрак при децата - дългосрочна грижа за здравето
0 1912
Изборът на матрак при децата - дългосрочна грижа за здраветоСънят на комфортен матрак, който дава стабилна опора е важен, за да расте детето здраво и ..
29 Apr Ново! Доставка в деня на поръчката
0 376
Нова услуга! Доставка в деня на поръчката Качественият сън е право на всеки и ние се стремим Вашите нови матраци и възглавници да достигат до Вас макс..
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)