Количка

Блог RSS Абонамент

24 Mar Ново от Magniflex - повече комфорт за вашия сън
0 37
Нови модели от Magniflex - повече комфорт за вашия сънГолямото семейство на Magniflex се разширява! Представяме Ви двете най-нови попълнения в широкат..
25 Feb Как Magniflex се грижи за вас в настоящата ситуация?
0 174
За нас в Magniflex основен приоритет в настоящата ситуация е здравето на клиентите и колегите ни, които ви посрещат в шоурума. Затова спазваме активно..
29 Dec ЗАЩО ДОБРАТА ВЪЗГЛАВНИЦА Е ВАЖНА КОЛКОТО ДОБРИЯ МАТРАК
0 275
Точно както и матракът, възглавницата играе важна роля за това да можете да се насладите на здравословен сън и пълноценна почивка.Дългогодишни изследв..
29 Dec КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ МАТРАК ИЛИ ВЪЗГЛАВНИЦА, АКО СТРАДАТЕ ОТ АЛЕРГИИ
0 108
Пролетта е времето, когато природата се възражда, но с цъфтежа на цветя и дървета носи дискомфорт на хората с алергии.Не само външните, но и условията..
29 Dec ИЗБОРЪТ НА МАТРАК ПРИ ДЕЦАТА - ДЪЛГОСРОЧНА ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО
0 156
Изборът на матрак при децата - дългосрочна грижа за здраветоВсеки родител знае, че за да расте детето му здраво е необходимо да приема качествена и по..
29 Dec КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО НЕ СПИТЕ ДОСТАТЪЧНО?
0 188
Знаете ли, че настинката е един от директните резултати при липса на сън? Според проучване на университета в Сан Франциско, хората, които спят по-малк..
01 Dec Magniflex и фондация
0 420
Тази Коледа Magniflex подкрепя фондация ”Майко Мила” и тяхната платформа “Оле Мале“. Клиентите, поръчали Magniflex през декември ще получат подарък дж..
21 Jul Най-добрата опора за гърба и кръста по време на сън
0 101
Употребата на матрак и възглавница, които не предлагат правилна опора за гръбнака по време на сън, както и заседналия начин на живот, водят до чести б..
16 Jun ХИРОПРАКТИЦИТЕ СЪВЕТВАТ: КАК ДА ИЗБЕГНЕТЕ БОЛКИТЕ ВЪВ ВРАТА И РАМЕНЕТЕ?
0 60
Дискомфортът и болките във врата и раменете са едни от най-често срещаните проблеми, от които модерният човек се оплаква. Състоянието е обусловено от ..
20 May КАКВО ИЗДАВА ПРЕДПОЧИТАНАТА ПОЗА НА СЪН ЗА ХАРАКТЕРА ВИ?
0 59
По време на сън тялото се изразява по начин, който не може да бъде контролиран, както в будно състояние. Позата, в която спите, може да се тълкува кат..
28 Apr ТЪРСИТЕ ОРТОПЕДИЧЕН МАТРАК? ЕТО КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ
0 69
Ако сте прекарали известно време в търсене на най-добрия матрак знаете, че може да намерите модел, който да отговори на всякакви нужди и предпочитания..
10 Mar ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ВИТАМИН Д И КАЧЕСТВОТО НА СЪНЯ
0 139
Дори и в страна като Италия, традиционно свързвана с дълги слънчеви дни и наслада от Dolce Vita, хората често прибягват към използването на лекарства ..
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)