Product name

Древното китайско изкуство е посветено на хармонизирането на енергията в пространството, но освен това позволява на хората да работят върху себе си, защото „къщата е огледало на душата“. Дори кратък престой в дом, в който енергията не се движи свободно, може да предизвика главоболие, неспокоен сън, нервност, напрежение. Ако спите зле и не успявате да си починете, опитайте да промените спалнята според правилата на древното изкуство Фън Шуй, така че отново да намерите спокойствие и душевна лекота.

  1. Разположете спалнята възможно най-далеч от входната врата на жилището и избягвайте да го ориентирате точно срещу вратата на спалнята. Частта, където стоят възглавниците, трябва да е опряна на стена.
  2. Не разполагайте електрически кабели по пода и стените на спалнята, изнесете техниката в другите помещения.
  3. Цветовете играят съществена роля във Фън Шуй. За спалнята най-добре подхождат студените тонове – синьо, лилаво, бяло и сиво. За завесите и завивките пък изберете топли, пастелни цветове.
  4. Парфюмирайте стаята с помощта на ароматна свещ с мирис на сандалово дърво – той прочиства въздуха и прогонва лошите вибрации. На възглавниците капнете няколко капки ароматно масло от лавандула, което създава спокойствие и благоприятства съня.
  5. Осветлението в спалнята трябва да е нежно и приглушено. Избягвайте да спускате лампи над леглото – това напълно противоречи на принципите на Фън Шуй. По-добре използвайте нощни лампи, разположени странично. Не поставяйте огледалото, така че в него да се отразява леглото. Зелените растения нямат място в спалнята.
  6. Сложете заоблени камъчета в стъклена купа и я поставете на нощното шкафче. Сънят ви ще бъде по-спокоен.
  7. Подредете вещите си така, че да не пречат на свободното циркулиране на енергията Чи. Под и около спалнята трябва да има свободно място за движението на чи.

ВСИЧКИ СТАТИИ

Осъзнатите сънища и техните ползи
29.11.2017
Сънят на гения - Леонардо Да Винчи
01.12.2017

най-новите продукти и отстъпки от magniflex

Ако искаш да получаваш информация за най-новите продукти и отстъпки от Magniflex се регистрирай тук.

Абонирайте се