MagniCLUB -  специални отстъпки, индивидуални оферти и изненади


Какво е MagniCLUB?

MagniClub е клуб за лоялност, в който регистрирани потребители имат достъп до ексклузивни промоционални оферти, които не са налични другаде. Специално подбраните отстъпки и ваучери включват промоции на отделни модели матраци, оферти за покупка на изплащане и други. Офертите се обновяват всеки месец.


Защо да се регистрирате?

Отстъпките, подбрани за лоялни клиенти, не са видими извън профила MagniCLUB. Регистрацията гарантира, че всеки месец ще можете да се възползвате по най-добрия начин от всички промоционални предложения на Magniflex. Всички ваучерни кодове са индивидуални и могат да се използват в магазинната мрежа на нашите 300+ партньори в цялата страна, както и в избрани онлайн магазини.

Актуалната клубна оферта за месец май е код за отстъпка 20% за луксозен матрак Armonia Dual.

Dual Core® технологията в Armonia Dual е иновация, чрез която ядрото е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак. Матраците с  технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака. 

Текстилът с технология Outlast® в Armonia Dual регулира температурата на тялото по време на сън, благодарение на милиони восъчни  микробалончета. При контакт с него те отнемат или отдават топлина, за да поддържат температурата му равномерна. Това предотвратява  изпотяването и контролира температурните разлики.

Аrmonia Dual се отличава с вградения топматрак от Memory Foam HD® - мемори пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина  особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще  усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете,  кръста и краката.


Как да участвате?

Регистрирайте се с имейл и с вече сте част от MagniClub! Ако желаете да получавате ежемесечна информация с актуалните оферти в клуба, отбележете своето съгласие за получаване на бюлетин. Можете лесно да се откажете по всяко време като влезете в профила си, меню "Бюлетин". Също така, ако сте пропуснали да се абонирате, можете да го направите лесно и с няколко клика.


Заповядайте!