Нови модели от Magniflex - повече комфорт за вашия сън

Голямото семейство на Magniflex се разширява! Представяме Ви двете най-нови попълнения в широката гама матраци -  Vivo и Abbraccio.


Abbraccio


Ако сте почитатели на меките матраци, но не предпочитате мемори пяната, това е моделът за вас. Ядрото на Abbraccio е създадено така, че да предлага комфортен сън и правилна опора за тялото, без характерното потъващо усещане на мемори пяната.


Този нов модел разполага с:

    • двуслойно ядро от два вида пяна  - Aquabreeze и Elioform

    • дишащ, антибактериален текстил

    • омекотяващи влакна  Memosoft и Supersoft


Материалите


Пяна Aquabreeze е с дълготрайна еластичност, произведена по безвредна водна технология. Има отворена клетъчна структура, която осигурява постоянен приток на въздух - тоест матракът се проветрява добре и не се задържа неприятна влага. Пяна Elioform е стандарт в производството на матраци и предоставя правилна опора за гръбначния стълб. Комбинацията от двата вида пяна предоставя мек, но стабилен комфорт, доказвайки, че меките матраци могат едновременно да дават опора, но и да са удобни.


Текстилът на матрака е с вплетени омекотяващи влакна Memosoft и Supersoft от едната страна, които деликатно обгръщат извивките на тялото.


Впечатляваща височина от 30 см и безкрайна гаранция допълват характеристиките на този забележителен нов модел.


Вижте го


Vivo


Матрак Vivo обогатява колекция Classico и ново съчетание от твърда високоеластична пяна и мемори пяна. Ако се нуждаете от твърда опора по време на сън, но и нежно обгръщане на тялото, Vivo е подходящ избор.


    • Височина 20 см

    • Комбинира два вида пяна

    • Гаранция 25 години


 


Вижте го


За да удължите максимално живота на своя матрак, препоръчваме винаги да използвате висококачествена подматрачна рамка, която позволява приток на въздух и разпределя тежестта равномерно. Повърхността на матрака е цапа лесно и затова е добре да се поставя непромокаем протектор. Повече за грижата за матрака можете да прочетете тук.