Diamante Dual - иновативно ядро и двоен комфорт

La dolce vita - насладата от живота и малките удоволствия - това е основна философия на италианците. И може би точно това им помага да се чувстват по-удовлетворени от живота. Както и да създават продукти, които целят да доставят същото усещане и на вас. Комфортен, безкомпромисен сън върху матрак, който нежно обгръща тялото и му предоставя възможността за пълноценна почивка. Тя, от своя страна, осигурява свеж ден, добро здраве и концентрация и общо по-позитивен изглед към света. 

Diamante Dual

Новият модел допълва колекция Premio със своята иновативна комбинация от трипластовото ядро от мемори, високоеластична пяна и пяна Mallow с екстракт от билката малва. Технологията Dual Core позволява съчетаване на няколко различни степени на твърдост, в зависимост от избраната страна и лице на матрака. Ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - мек и средномек. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - средномек-средномек, мек-средномек или мек-мек. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака. Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.

Ядрото съдържа:

    • 5 см Мемори пяна за правилно разпределение на тежестта и съвършен комфорт

    • 19 см Високоеластична пяна Eliosoft за стабилна опора

    • 3 см пяна с екстракт от билката малва, която благоприятства нервната система


Текстилът с технология Outlast® регулира температурата на тялото по време на сън, благодарение на милиони восъчни микробалончета. При контакт с него те отнемат или отдават топлина, за да поддържат температурата му равномерна. Това предотвратява изпотяването и контролира температурните разлики.


Memory Foam HD® пяната в текстила и в ядрото на матрака реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката.


Mallow Foam - пяна с екстракт от малва с противовъзпалителни и успокояващи свойства, благоприятни за нервната система.


С безкрайната си гаранция, безплатна доставка директно от Италия. Намерете го в партньорската мрежа в цялата страна и в избрани онлайн магазини.Вижте го