Коледа с  Magniflex в комплекс Therma Vitae


За да отбележим празничния сезон през декември, раздаваме награди за релакс и спокойствие - СПА почивки за двама! 

В рамките на месец декември всички клиенти, регистрирани в MagniClub, ще получат ваучер за отстъпка до 30%, който важи за определени модели матраци, включени в промоцията. Онези, които използват своя ваучер през декември и закупят матрак, автоматично участват в томболата с награди:

Като част от томболата, можете да спечелите:


Хотел Therma Vitae - Профилакториум Огняново е разположен в живописната местност на курорта Огняновски минерални бани. Комплексът е сгушен в полите на Западните Родопи и е подхранен от топли и лековити минерални води, заобиколен от богата и разнообразна растителност. Therma Vitae предлага на своите гости неповторимо преживяване и пълноценeн отдих сред природата. Изцяло обновените хотелска част, балнеология, минерални басейни, ресторант, барове и парк предлагат на своите гости високо качество, оригинален дизайн и стилен уют. 

На разположение на гостите са ресторант и три бара, няколко мултифункционални зали, балнеотерапевтичен и медицински център с богат набор от лечебни и козметични процедури и терапии, спортна зала, външни и вътрешни минерални басейни, вкл. детски. 

Мястото предлага разнообразни варианти за прекарване на един приятен уикенд - разходка или СПА процедури, възстановяващи терапии, арт работилници, велосипеди под наем и др.


Как да участвате?


  • Регистрирайте се за ваучер сега на http://magniflex.bg/promo-december или вижте своя ваучер в профила си
  • Купете матрак с отстъпка Magniflex през декември
  • Покажете своя индивидуален промо код по време на поръчката

  •                                                                                                Регистрирайте се