Коледа с  Magniflex! СПА почивки за двама в Uva Nestum


Декември е специален месец - месец, който прекарваме с най-близките си, заобиколени от обич, топлина и щастливи моменти. За да отбележим празничния сезон, раздаваме награди за релакс и спокойствие - СПА почивки за двама!

В рамките на месец декември всички клиенти, регистрирани в MagniClub, ще получат ваучер за отстъпка до 30%, който важи за определени модели матраци, включени в промоцията. Онези, които използват своя ваучер през декември и закупят матрак, автоматично участват в томболата с награди:

Като част от томболата, можете да спечелите:

  • 1х уикенд за двама
или

  • Две делнични нощувки за двама в комплекс Uva Nestum Wine & SPA в Гоце Делчев


Uva Nestum комбинира удоволствието от доброто вино с релаксираща, СПА атмосфера. Заобиколен от плодородните земи по поречието на р.Места, хотелът притежава собствена, бутикова изба с лимитирано производство на висококачествено вино. Дълбокото убеждение на винопроизводителите е, че вината изразяват отличителни качества за техния произход, най-доброто, което земята може да им даде. Ето защо, виното от изба Uva Nestum се произвежда единствено от собствени, натурално чисти лозя, представящи яркия и характерен тероар на Долината на Места.

Спа центърът на комплекс Uva Nestum Wine & SPA е специално проектиран като оазис за пълноценна почивка и бягство от стреса и напрежението на ежедневието. Грижливо подбрани винени и спа терапии, иновативно оборудване и съвременните професионални техники, гарантират пълно отпускане и пълноценно уелнес изживяване.


Как да участвате?


  • Регистрирайте се за ваучер сега на http://magniflex.bg/promo-december или вижте своя ваучер в профила си
  • Купете матрак с отстъпка Magniflex през декември
  • Покажете своя индивидуален промо код по време на поръчката

  •                                                                                                Регистрирайте се