Тази Коледа Magniflex подкрепя фондация ”Майко Мила” и тяхната платформа “Оле Мале“. Клиентите, поръчали Magniflex през декември ще получат подарък джудже-играчка, ръчно изработена от майка на дете с увреждания.

Подкрепяме с гордост каузата “Оле Мале” и с радост разпространяваме инициативата сред общността на Magniflex, за да дарим една по-уютна и щастлива Коледа на семейства с деца с увреждания.

“МАЙКО МИЛА” - ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ОТ ЖЕНИ ЗА ЖЕНИ

Майко мила” създават две майки - Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова - място за помощ и полезна информация за жени и майки. В платформата може да се открият различни полезни ресурси - от съвети за отглеждане на деца, през активна гражданска позиция до финансова подкрепа.


Каузата "Оле Мале"

Платформата “Оле Мале” е кауза на “Майко мила” и е фокусирана върху това да предостави възможност на майките на деца с увреждания да работят от дома си и да подпомагат семействата си, като продават ръчно изработени предмети. Това им позволява да печелят от труда си, дори и ако няма как да се върнат в традиционна работна обстановка.

Горди сме, че можем да сме част от инициативата и да подкрепим каузата, споделяйки я с клиентите и партньорите на Magniflex.

Може да откриете матраците в над 300 магазина. Вижте промо предложенията на Magniflex ”тук”.