MagniCool Gel - прохладни нощи и спокоен сън от Magniflex

Основното мото на Magniflex - "Грижа за съня, наслада от живота" се разгръща все по-обширно с всеки нов матрак в гамата. Италианската традиция и майсторство се концентрират в създаването на нови модели, които комбинират добре познати технологии с най-новите разработки с една-единствена цел - да донесат спокоен сън и пълноценен живот на милиони клиенти по света. 

MagniCool Gel


Най-новото попълнение в премиум категорията предоставя мечтания комфорт на всички онези, които обичат обгръщащото усещане от мекия матрак. MagniCool е кръстен така неслучайно - иновативното му ядро съдържа гел пяна, а текстилът е с охлаждащо и освежаващо действие. 17 см пяна Eliosoft стабилизира ядрото, а слой от мемори пяна гарантира бързо намиране на удобна позиция за сън. Матракът се оформя по извивките на тялото и дава опора в точките на контакт, като по този начин осигурява комфортен сън без въртене и будене. Текстилът на матрака е иновативен - контролира телесната температура и позволява да спите непробудно, независимо от сезона.


Ядрото съдържа:

    • Мемори пяна за правилно разпределение на тежестта и съвършен комфорт

    • Високоеластична пяна Eliosoft за стабилна опора

    • Гел пяна с охлаждащ и освежаващ ефект


Иновативният текстил Magnicool охлажда по време на сън, позволява на тялото да се отпусне по-бързо и предотвратява претоплянето и изпотяването през нощта. Дишащ, не задържа влага и топлина.

С безкрайната си гаранция, безплатна доставка директно от Италия. Намерете го в партньорската мрежа в цялата страна и при избрани онлайн магазини.Вижте го